BLOG

SVETOVANJE ZVESTIM STRANKAM COMMA, S.OLIVER, S.OLIVER BLACK LABEL

admin : september 18, 2017 8:01 pop : blog

Že nekaj sezon sodelujem z blagovnimi znamkami Comma, s.Oliver in s.Oliver Black Label.

Na začetku sezone v nekaterih njihovih trgovinah svetujem zvestim strankam. Svetovanje je brezplačno, za posameznika traja pol ure. Naročite se lahko le, če ste njihova zvesta stranka in imate njihovo kartico zvestobe. Na svetovanje lahko pridejo tudi moški. V petek, 15. septembra sem svetovala v trgovini s.Oliver Black Label v Novem mestu.

Oblačila teh treh blagovnih znamk me presenečajo, ker imajo izjemno dobre kroje, kakovostne materiale ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Še bolj pa me preseneča koliko zvestih kupcev imajo. Marsikatera ženska nakupuje samo pri njih in mi pove, ko se sprehodiva po trgovini, katere kose ima že v omari. To je res poklon blagovni znamki in dokaz, da so oblačila oblikovana in izdelana s premislekom in pozornostjo do strank.

Tokrat sem bila oblečena v majico izdelano iz imitacije velurnega usnja. Čudovit, mehak otip, se ne mečka, enostavno vzdrževanje brez likanja, trendy barva, odličen kroj. Všeč mi je večji izrez, ki optično zoži moj ne prav ozek pas. Že vem, da jo bom nosila še pa še.

Če vas zanima več, jo lahko kupite na klik tukaj.

Pa še nekaj odličnih namigov Dolenjk s slogom, ki so prišle na svetovanje:

  • vedno kupujem na otip, če je material trd zagotovo ne bom kupila, zakaj bi trpela,
  • če oblačilo smrdi po kemikalijah ga nočem, zdi se mi da je strupeno,
  • zdaj ko sem pri vas na svetovanju bom kupila vse v kompletu, o tem sem brala v vašem članku, to se mi zdi res dobra ideja,
  • vesela sem, da tukaj dobim tudi številko 32, če pa želenega kosa ni moje številke, probam večjo, da dobim vtis kako mi pristaja in kupim na klik ali pa mi jo naročijo iz druge trgovine.

Če bi se nam želeli pridružiti bom v trgovinah s.Oliver Black Label bom

12. oktobra 2017, v Ljubljani, v Mercator centru in 13. oktobra 2017, v Tuš planetu, v Kopru.

Za svetovanje se morate prijaviti.

Comments are closed

TRADICIONALNO NOČNO NAKUPOVANJE Z LEO ŽE DEVET LET

admin : september 18, 2017 1:41 pop : blog

Nočno nakupovanje z Leo v Emporiumu poteka že devet let, dvakrat letno. Dogodek je brezplačen in se ga udeležijo tiste ženske, ki rade nakupujejo s prijateljicami, znankami. Individualne pomoči pri nakupih se poslužujejo ženske, ki jim je všeč bolj intimen pristop in ob tem seveda dobijo še dodatne informacije in znanje o kulturi oblačenja.

Po mojih izkušnjah so najboljši nakupi v začetku sezone. Spomladanski nakupi so od osmega marca naprej tri tedne, jesenski od osmega septembra.

Kako poteka?

Nočno nakupovanje v Emporiumu, je postalo tradicionalno, ker se srečajo ženske s podobnimi željami.  Vedo, da se na začetku sezone dobi najlepše kose, da si morajo za uspešen nakup vzeti nekaj več časa in imeti dobro pomoč – izkušene prodajalke. Marsikatera izmed njih ugotavlja, da ji ne ostane več energije za nakupe in da je tako organiziran večer odlična rešitev, saj vedno kupijo oblačila, ki jih tudi nosijo.

Dobimo se v Cafetariji v Emporiumu in ob kozarčku penine malo poklepetamo, sledi kratka predstavitev trendov, nato dobi vsaka stranka svojo svetovalko – prodajalko, ki jo pospremi po trgovini in pomaga pri izbiri. Jaz svetujem vsem po malem in odobravam izbiro ali pa tudi ne. Skrivnost uspeha našega nočnega nakupovanja je, da se tudi svetovalke veselijo dogodka, saj vedo, da so stranke sproščene, zabavne in se jim nikamor ne mudi, vzdušje je izjemno pozitivno in trgovina lepo založena, več kot 100 blagovnih znamk pa zagotavlja nakup za vse, ne glede na globino žepa.

Kakšne so ugodnosti:

Za vse nakupe velja 10-odstotni popust. Vedno pa vam nudimo še kakšno presenečenje.
Tokrat so vse udeleženke, ki so kupile par čevljev dobile drug par iz Outleta za 29.95 evra. Jaz sem si vzela Armani balerinke, ki so bile prej kar 350 evrov. Yessss.

Če bi se nam rade pridružile mi pišite na naslov: lea.pisani@siol.net.

Comments are closed
« Stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 »