VABILO V POMLAD 2014

Barve so to pomlad vesele, vzorci poskakujoči, tkanine udobne, vsaka bo lahko našla nekaj zase. Vitke in polne, temnolase in svetlolase. Rumena je letos kraljica (vendar ne za blondinke), barva lososa kraljična, fuksija za vtis, zelena za vse, ki želijo barvo, ki je močna in hkrati dovolj nevtralna. Saj veste, zeleno lahko nosite tako dobro kot črno. Električno modro pa že poznamo, še vedno je tu. Peščene barve so za manj drzne ali za kombinacije z intenzivnimi, pa seveda temno modra kot umirjena in črna kot tista, ki jo nosimo preveč, itak. Ne pozabite na nežno pudrasto pinki barvo, ta spremlja vsako blagovno znamko.

Zasrbeli vas bodo prsti ob otipavanju zanimivih tekstur – reliefnih vzorcev, ki delujejo retro, še toliko bolj, če so takšne tudi barve. Če so vaše noge vitke, si letos morate privoščiti vzorčaste hlače. Vzorci so pike, črte, rožice, geometrijski vzorci. Vse, ki prisegate na klasiko si boste lahko privoščile chanel suknjič ali komplet s krilom, ki spominja na čase Jackie Kennedy.

Pa čipke, le katera si ne želi čipkastega krila, ki ga lahko imenitno nosi tudi k usnjenem površniku in z nizkimi škorenjci ali ga slovesno obogati s prosojno bluzico in čevlji s stileto peto.

Če potrebujete trenč, je zdaj pravi čas za nakup, ne kupujte ga je jeseni, takrat se kupuje zimski volneni plašč. Ste že opazili nov kos, ki ga pred leti nismo poznali – tanka puhovka, ki je odlična za hladnejše poletne dni ali za toplo zavetje v ob hladnejših poletnih večerih. Kupite jo v intenzivnih barvah, če pa si lahko privoščite  – naj na njej piše Moncler.

Zdaj je čas, pravi užitek v izbiri barv, velikostnih številk, krojev, slogov, ki se približajo katerikoli globini žepa. Danes veliko razlike v podobi med tistimi, ki imajo veliko in tistimi, ki imajo malo ni. Saj veste, veljata trud in znanje.1389170788516171

Ne pozabite na zlata pravila ob nakupu:

1.       Pred nakupi preglejte garderobo.

 

2.       Kupujte v kompletu. Prosim.

 

3.       Izbirajte med barvami vaše koloristike, tako boste celotno garderobo odlično usklajevali in seveda bo vaša koža videti zdrava, oči bodo svetlikajoče in lasje bogati. Videti boste harmonično=lepo.

 

4.       Preverite velikost, v premajhnih oblačilih boste videti, kot da ste se zredili, v prevelikih pa kot, da ste si oblačila izposodili.

 

5.       Sodobna oblačila imajo ozka rokava, zelo ozka, široki so le pri prosojnih bluzicah.

 

6.       Če je zgoraj ozko oblačilo, je spodaj široko …in obratno.

 

7.       Vzorce in svetle barve nosite na delih telesa, kjer ste bolj vitki.

 

8.       Asimetija odlično skrije.

 

9.      Prosim, ne kupujte bluzic, če imate bogato oprsje, skorajda nemogoče je, da vam bo bluzica v višini prsi prav.

 

10.   Ne kupujte oblačil, ki jih ne morete obleči takoj jutri.

Želim vam lepo pomlad.